Google Advertenties - Search Engine Advertising (SEA)

Google Advertenties: score in Google verbeteren met adverteren

Met een Google Advertenties campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. In beginsel betaal je dus niks aan Google zolang niet op je advertentie wordt geklikt. Daarnaast betaal je slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

De prijs voor een klik varieert van Eur 0,01 tot Eur 2,50 per klik afhankelijk van de populariteit van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan clicks via Google.

Kosten

De kosten voor een adwordscampagne bestaat uit drie componenten:

 • Opzetten: Eenmalig bedrag voor het inrichten van de campagne.
 • Beheren: Het maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor beheer.
 • Click-budget: Google brengt je periodiek kosten in rekening voor de clicks. 
Wat wij voor je doen?

Wij zetten een Google Ads campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Wij nemen al het werk uit handen:
 • Opzetten/verbeteren Google Ads account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Landingspagina op je website instellen
 • Ontwikkelen advertentieteksten
 • Instellen zoekwoorden
 • Bijhouden conversies & CTR
 • Optimaliseren campagne
 • Rapportage (Live rapportage dashboard)
Geen lange en moeilijke contracten

Wanneer je een Google Ads abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen

Minder kosten, meer leads

We zien heel vaak dat organisaties zelf een Google Ads account hebben proberen in te richten en dit helaas helemaal verkeerd hebben gedaan. Ze adverteren in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Door de campagne bij ons onder te brengen weet je zeker dat we alles goed inrichten en dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Transparante rapportages & meekijken

Wij voegen je vanzelfsprekend toe aan je Google Adwords account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht. Verder kan je 24/7 met Google Analytics bijhouden hoe vaak je website wordt bezocht. Je krijgt dus volledig zelf de mogelijkheid om zaken in de gaten te houden.

Neem een kijkje in ons portfolio

Wij hebben een uitgebreid portfolio met daarin kleine en grote bedrijven, met verschillende stijlen en functionaliteiten. Naast de standaard functionaliteiten en koppelingen bieden wij maatwerk functionaliteiten aan die voor iedere uitdaging een oplossing bieden.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Offerte aanvragen bij Webdevelop

Wilt u een offerte aanvragen voor onze dienstverlening of producten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.