Hoger in Google

Betere resultaten door goede vind- en zichtbaarheid in Google

Meer klanten door hoger in Google

Voor een goede online vind- en zichtbaarheid van je website in Google is het belangrijk dat deze goed is geoptimaliseerd, dit noemen we SEO-optimalisatie. Wij kunnen je helpen om je website hoger in Google te laten scoren.We kunnen je leren hoe jij zelf aan de slag kan met SEO-optimalisatie of je kan dit volledig aan onze SEO-specialisten overlaten. 

Niet zeker wat het beste bij je past? Geen probleem! In vrijwel alle gevallen kunnen we je helpen. Het is bij ons een ook mogelijk om een website laten maken inclusief SEO optimalisatiepakket. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen zorgen we voor een hogere ranking in Google!

hoger-in-google

Hoger in Google bouwstenen

Onderzoek naar de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden.

Schrijven van de perfecte SEO-teksten voor jouw zoekwoorden

Toepassen van de juiste koppen en zoekwoord dichtheid

Interne en externe linkbuilding voor jouw pagina's

Toepassen van de juiste titels en alt tags voor jouw afbeeldingen

Op basis van periodieke analyse SEO ranking optimalisatie

Technische SEO optimalisaties van jouw website en design

Een SEO analyse van jouw website

Wil je weten hoe je huidige website of webshop ervoor staat? Of wellicht wil je weten hoe je scoort ten opzichte van de concurrent? Wij brengen in kaart hoe je website ervoor staat en analyseren in heldere taal wat je moet doen om je website beter te laten scoren. Vanzelfsprekend kunnen wij je helpen bij het doen van deze aanpassingen. Heb je nog vragen? Bel met Anton of stuur ons een een e-mail.

seo-analyse

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Mogelijkheden bespreken?

Vraag een gratis offerte aan of laat je contactgegevens achter en Anton neemt contact met je op om kennis te maken!

anton wessels
Anton Wessels

Commercieel Directeur