HQ Drive Rijschool

Design by Webdevelop
hq-drive

🚗💨 Gloednieuwe website voor HQ Drive – De Top Rijschool in Den Haag! 🏆

Weer een nieuw lid van de Pro familie! Voor HQ Drive hebben we de oude website in een gloednieuw jasje mogen steken. Naast de vormgeving die weer helemaal past bij de tijd hebben wij de verschillende rijles pakketten een centrale plek gegeven op de website, zodat bezoekers direct een overzicht krijgen van de prijzen en inhoud.

Verder is de website voorzien van verschillende contactmogelijkheden om de bezoeker zoveel als mogelijk te voorzien in zijn of haar contactbehoefte, zoals telefoon, e-mail, contactformulier en whatsapp.

Overzichtelijke weergave van de rijlespakketten: We hebben de verschillende lespakketten overzichtelijk op de website geplaatst, zodat zowel jonge als ervaren leerlingen gemakkelijk hun ideale pakket kunnen vinden.
Direct en gemakkelijk contact: Contact is eenvoudig en toegankelijk, zodat geïnteresseerden snel en direct met HQ Drive kunnen communiceren via verschillende kanalen.
Gratis proefles: HQ Drive biedt de eerste proefles gratis aan. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd op de website, waardoor nieuwe leerlingen worden aangemoedigd om voor HQ Drive te kiezen
Ervaren instructeurs: De expertise van de instructeurs wordt benadrukt, wat het vertrouwen van de leerlingen in de kwaliteit van de lessen vergroot.

Website laten maken als HQ Drive? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel dit project