Design by Webdevelop

HQ Drive Rijschool

hq-drive

🚗💨 Gloednieuwe website voor HQ Drive – De Top Rijschool in Den Haag! 🏆

Weer een nieuw lid van de Pro familie! Voor HQ Drive hebben we de oude website in een gloednieuw jasje mogen steken. Naast de vormgeving die weer helemaal past bij de tijd hebben wij de verschillende rijles pakketten een centrale plek gegeven op de website, zodat bezoekers direct een overzicht krijgen van de prijzen en inhoud.

Verder is de website voorzien van verschillende contactmogelijkheden om de bezoeker zoveel als mogelijk te voorzien in zijn of haar contactbehoefte, zoals telefoon, e-mail, contactformulier en whatsapp.

Overzichtelijke weergave van de rijlespakketten: We hebben de verschillende lespakketten overzichtelijk op de website geplaatst, zodat zowel jonge als ervaren leerlingen gemakkelijk hun ideale pakket kunnen vinden.
Direct en gemakkelijk contact: Contact is eenvoudig en toegankelijk, zodat geïnteresseerden snel en direct met HQ Drive kunnen communiceren via verschillende kanalen.
Gratis proefles: HQ Drive biedt de eerste proefles gratis aan. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd op de website, waardoor nieuwe leerlingen worden aangemoedigd om voor HQ Drive te kiezen
Ervaren instructeurs: De expertise van de instructeurs wordt benadrukt, wat het vertrouwen van de leerlingen in de kwaliteit van de lessen vergroot.

HQ Drive staat voor professionaliteit en kwaliteit en we zijn er trots op hen te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen. Bezoek hun nieuwe website en ontdek hoe ze je kunnen helpen de weg op te gaan en veilig en zelfverzekerd te rijden! 🚦📚🚘

Deel dit project