Huisstijl en logo laten maken

Het perfecte design voor jouw merk en identiteit

Een logo en huisstijl volledig op maat

Een website laten maken? Een goed logo laten maken is essentieel. Ieder succesvol bedrijf start met een goede identiteit met een passende naam, logo en huisstijl. Verder kan je jouw identiteit doorvertalen in je webshop producten, online marketing, flyers, etc.

Onze Pro’s ontwerpen een professioneel en uniek logo voor jouw bedrijf. We doen dit volledig op maat zodat de stijl perfect bij je past. Benieuwd naar ons werk? Check ons portfolio!

logo-laten-maken

Een complete huisstijl voor een professionele uitstraling

Wij maken meerdere designs zodat je kan vergelijken en kiezen

Onze design zijn "ready to print" voor al je digitale en fysieke uitingen

Geen inspiratie? Onze grafische vormgevers helpen je van A tot Z

logo-laten-maken

Een identiteit en logo in synergie

Een logo en huisstijl moet perfect bij je bedrijf passen. Niet alleen qua vormgeving maar ook bij de identiteit, branche en doelgroep. Het is belangrijk dat het beeld aanspreekt. 

Heb je een zakelijke onderneming dan past bijvoorbeeld de kleur blauw en een strak design goed. Wil je een website laten maken voor een kinderdagverblijf dan kiezen we voor meer ronde vormen en kleurige huisstijl. Onze grafische vormgevers nemen je stap voor stap mee in het maken van de juiste keuzes.

Ontdek onze huisstijlen en logo's

Enkele van de honderden klanten waarmee we mee hebben mogen samenwerken. We hebben het voorrecht om ambitieuze organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en online doelen.

Wil je ook een website of webshop laten maken door ons professionele team? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Mogelijkheden bespreken?

Vraag een gratis offerte aan of laat je contactgegevens achter en Anton neemt contact met je op om kennis te maken!

anton wessels
Anton Wessels

Commercieel Directeur