Patisserie Altin Petek

Design by Webdevelop
patisserie-altin-petek

De website van Patisserie Altin Petek hebben wij compleet opnieuw mogen vormgeven. Volledig passend bij de nieuwe uitstraling van het bedrijf. We hebben Altin Petek niet alleen in een gloednieuw jasje mogen steken. Daarnaast hebben we website ook uitgerust met een professioneel B2B e-commerce systeem. Het is voor zakelijke klanten nu mogelijk om zich aan te melden als zakelijke klant en in te loggen in hun eigen omgeving en prijzen. Verder is het voor particuliere klanten ook mogelijk om bestellingen te doen.

Een B2B e-commerce website geeft de mogelijkheid om je zakelijke klanten tegen gereduceerde tarieven te laten bestellen. Op deze manier kan je alles nog steeds vanuit dezelfde website doen en krijg je alle bestellingen in één omgeving binnen. De prijzen zijn per zakelijke klant volledig op maat te maken.

Een website laten maken zoals Altin Petek? We helpen je graag verder! Neem contact via met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. De website van Altin Petek bezoeken? Klik op de link Patisserie Altin Petek

Deel dit project