Power Integrator

Design by Webdevelop

Voor een internationale software vendor kwam het verzoek om een strakke professionele product website te ontwerpen voor een nieuw software platform voor data integratie. Met een focus op simpele, strakke vormgeving gecombineerd met duidelijke product eigenschappen. De uitstraling van de site moest vooral passen bij het vernieuwende, moderne tech-aspect van dit nieuwe bedrijf.

De opdracht was niet alleen de website en het ontwerp, maar ook de content en online marketing in te vullen. Om zodoende de product lancering van de software Power Integrator professioneel op de markt te introduceren. Content creatie ging gepaard met zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse. Om niet te verzanden in een moeras van technische termen is de scope van de site beperkt tot de hoofdzaken helder te presenteren.

Wil je een website laten maken zoals Power Integrator? We helpen je graag verder! Neem contact via met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. De website van Power Integraor bezoeken? Klik op de link Power Integrator

Deel dit project