Professionele website - een website volledig op maat voor een goede prijs

Een professionele website of webshop voor jouw bedrijf met webdesign van Webdevelop

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je professionele website rekenen we een maandelijks tarief voor het webhosting abonnement. In het abonnement zit inbegrepen: de technische updates, de beveiligingsupdates, de functionele updates, de dagelijkse website-backups, onbeperkte service per telefoon, de domeinnaam en e-mail. Hiervan ontvang je een keer per jaar een factuur.

The Starter

Jij kiest het template dat perfect past bij jouw bedrijf! Wij passen het template volledig aan op basis van jouw eisen, wensen en huisstijl. Op deze manier creëren wij een unieke en professionele website die perfect past bij jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een volledig maatwerk website? Kies dan voor ons Pro pakket, waarin we jouw website volledig vanaf de grond opbouwen.

Website pakket STARTER

Vanaf €699

/ of vanaf €39 per maand

Perfect voor: Organisaties die relatief snel een krachtige en supersnelle pwebsite (op maat) willen laten ontwikkelen.

Webshop pakket STARTER

Vanaf €899

/ of vanaf €69 per maand

Perfect voor: Commerciële bedrijven die graag online willen gaan verkopen en gebruik gaan maken van complexe functionaliteiten. 

The Pro

Wij maken het ontwerp en functionaliteiten van de website compleet in lijn met jouw eisen, wensen en huisstijl. Het Pro pakket geeft de ruimte om van A tot Z de website of webshop volledig vorm te geven. De start van het project start met een intake met ons grafisch vormgever die alles uitwerkt in een passend ontwerp.

Website pakket PRO

Vanaf €1159

/ of vanaf €69 per maand

Perfect voor: Organisaties die relatief snel een krachtige en supersnelle pwebsite (op maat) willen laten ontwikkelen.

Webshop pakket PRO

Vanaf €1739

/ of vanaf €129 per maand

Perfect voor: Commerciële bedrijven die graag online willen gaan verkopen en gebruik gaan maken van complexe functionaliteiten. 

Neem een kijkje in ons portfolio

Wij hebben een uitgebreid portfolio met daarin kleine en grote bedrijven, met verschillende stijlen en functionaliteiten. Naast de standaard functionaliteiten en koppelingen bieden wij maatwerk functionaliteiten aan die voor iedere uitdaging een oplossing bieden.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Offerte aanvragen bij Webdevelop

Wilt u een offerte aanvragen voor onze dienstverlening of producten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Doe-het-zelf pakket!

Vanaf €299

/ of vanaf €25 per maand

Perfect voor: de creatieve ondernemer die graag zelf aan het roer staat van zijn eigen website.