Social media marketing

Social media marketing: een uitdaging voor iedere ondernemer

Goede online vind- en zichtbaarheid is ontzettend belangrijk voor het aantrekken van nieuwe bezoekers en klanten. Het plaatsen van goede content op het juiste moment is voor iedere ondernemer een uitdaging. Wij kennen dit probleem als geen ander en bieden een passende social media marketing oplossing voor iedere ondernemer.

Wij hebben onze online marketing en social media beheer diensten verwerkt in drie overzichtelijke pakketten. In één oogopslag kan je opmaken wat je van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend is binnen elk pakket maatwerk mogelijk. We lichten onze diensten graag toe in een persoonlijk gesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Samen komen we tot een passende oplossing. Wij bieden onze diensten aan op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

Basic Social Media Marketing

Vanaf € 169 p.m.

/ vanaf 3 maanden

Perfect voor: Kleine bedrijven die meer zichtbaar willen zijn op social media en dit graag uit handen willen geven.

Optioneel:

Pro Social Media Marketing

Vanaf € 349 p.m.

/ vanaf 6 maanden

Perfect voor: Grotere bedrijven die graag meer online verkopen willen genereren

Optioneel:

Pro+ Social Media Marketing

Vanaf € 599 p.m.

/ vanaf 6 maanden

Perfect voor: Grote commerciële bedrijven die meer omzet willen genereren en snel willen groeien op social media 

Optioneel:

Neem een kijkje in ons portfolio

Wij hebben een uitgebreid portfolio met daarin kleine en grote bedrijven, met verschillende stijlen en eisen. Naast de standaard functionaliteiten en koppelingen bieden wij maatwerk oplossingenaan die voor iedere uitdaging een oplossing bieden.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Offerte aanvragen bij Webdevelop

Wilt u een offerte aanvragen voor onze dienstverlening of producten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.