Webshop laten maken?

Wij ontwikkelen professionele en winstgevende websites.

Winstgevende webshop laten maken?

Wil je een winstgevende webshop laten maken? Wij maken onze webshops perfect voor iedere doelgroep en werken graag samen in behalen van je doelen. Op basis van je wensen en eisen bepalen we samen welke aanpak het beste bij jouw bedrijf past. 

Onze webshops voldoen zijn voorzien van alle standaarden, zoals iDeal, automatische e-mails, facturen, etc. Daarnaast geven we je een training voor gebruik van webshop en beheer van je producten. We leren je alles wat nodig is. Liever het werk uit besteden? Geen probleem, we helpen je graag!

webshop-laten-maken

Gemakkelijk betalen met iDeal & creditcard

Handige productfilters en productsearch

Professioneel en modern design

Gemakkelijk beheer en productvariaties

Webshop met WooCommerce

WooCommerce is een gebruiksvriendelijk e-commerce systeem waarmee je makkelijk je producten en bestellingen kan beheren. Producten verwijder of voeg je toe zonder technische kennis. Verder biedt het systeem handige analytische gegevens dat helpt bij het optimaliseren van je bedrijf.

Onze supportdesk staat tot je beschikking voor al je vragen en advies. Het toevoegen of aanpassen van producten graag aan ons overlaten? Geen probleem! We helpen je graag met je webshop.

webshop-laten-maken

Onze klanten

Enkele van de honderden klanten waarmee we mee hebben mogen samenwerken. We hebben het voorrecht om ambitieuze organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en online doelen.

Wil je ook een website laten bouwen door ons professionele team? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

De bouwstenen van onze webshops

Strategie & Werkwijze

We beginnen met een analyse van je wensen en eisen. De doelen die we stellen vormen de basis voor de vormgeving, inrichting en extra functionaliteiten.

Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen je helpen bij het uitwerken hiervan. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

UX & Design

Onze vormgevers zorgen voor hét perfecte plaatje door een goed uitgedachte vormgeving. De beschikbare content (tekst & afbeeldingen) lever je bij ons aan en verwerken wij in de website.

Nog geen content beschikbaar of wil je het graag laten uitwerken door een (SEO) professional? Laat het ons weten en we doen je een vrijblijvend aanbod.

Maatwerk functionaliteiten

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten maakt je website nog unieker en succesvoller. Onze developers kunnen je helpen bij het ontwikkelen van alle denkbare oplossingen, zoals boeking- en reserveringssystemen, online agenda's, chatfunctie, productconfigruatie. You name it, we build it!

Benieuwd naar de mogelijlheden? Check op portfolio!

Bouwen & Online

Hoeveel tijd kosten een website laten maken? Een goede samenwerking is daarbij van essentieel belang. In een goed proces is na twee weken staat een proefversie van de website online. Optimalisaties doen we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Wil je sneller online? Het is mogelijk om met spoed dit proces te versnellen.

Onderhoud

Een website heeft zorg nodig. Het is belangrijk dat updates tijdig worden doorgevoerd om de functionaliteit van je website te behouden en veiligheidissues te voorkomen. Daarnaast verandert je bedrijf en dient de website geactualiseerd te worden. Met onze handige tools kan je deze aanpassingen zelf doen. Het is ook mogelijk bij een een onderhoudsabonnement af te sluiten. Openheid over de kosten is belangrijk: je ontvangt een prijsopgave voordat we beginnen.

Support

Onze help en supportmedewerkers zijn dagelijks bereikbaar voor advies en hulp. Lukt het niet om een aanpassing te doen of loop je vast binnen het CMS? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij helpen je verder.

Graag de aanpassingen van je website door ons laten doen? Met onze onderhoudsabonnementen hoef je nergens meer na om te kijken.

Je krijgt de beste e-commerce tools van WooCommerce.

Wij maken onze webshops met de e-commerce software van WooCommerce.  De software van WooCommerce is het meest gebruikte e-commerce tool beschikbaar, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Van orderbeheer tot productbeheer, met WooCommerce draai jij je hand er niet voor om. Je voegt gemakkelijk nieuwe producten toe en handelt bestellingen efficient af.

Mogelijkheden bespreken?

Vraag een gratis offerte aan of laat je contactgegevens achter en Anton neemt contact met je op om kennis te maken!

anton wessels
Anton Wessels

Commercieel Directeur