Website laten maken?

Wij ontwikkelen professionele en winstgevende websites.

Hoge kwaliteit website laten maken?

Zoek je een betrouwbare partner met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele websites en honderden tevreden klanten? Dan ben je bij de Pro’s van Webdevelop aan het juiste adres! Wij maken onze websites perfect voor iedere doelgroep en werken graag samen in behalen van je doelen.

Op basis van je wensen en eisen bepalen we samen welke aanpak het beste bij jouw bedrijf past. 

De bouwstenen van onze websites

Strategie & Werkwijze

We beginnen met een analyse van je wensen en eisen. De doelen die we stellen vormen de basis voor de vormgeving, inrichting en extra functionaliteiten.

Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen je helpen bij het uitwerken hiervan. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

UX & Design

Onze vormgevers zorgen voor hét perfecte plaatje door een goed uitgedachte vormgeving. De beschikbare content (tekst & afbeeldingen) lever je bij ons aan en verwerken wij in de website.

Nog geen content beschikbaar of wil je het graag laten uitwerken door een (SEO) professional? Laat het ons weten en we doen je een vrijblijvend aanbod.

Maatwerk functionaliteiten

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten maakt je website nog unieker en succesvoller. Onze developers kunnen je helpen bij het ontwikkelen van alle denkbare oplossingen, zoals boeking- en reserveringssystemen, online agenda's, chatfunctie, productconfigruatie. You name it, we build it!

Benieuwd naar de mogelijlheden? Check op portfolio!

Bouwen & Online

Hoeveel tijd kosten een website laten maken? Een goede samenwerking is daarbij van essentieel belang. In een goed proces is na twee weken staat een proefversie van de website online. Optimalisaties doen we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Wil je sneller online? Het is mogelijk om met spoed dit proces te versnellen.

Onderhoud

Een website heeft zorg nodig. Het is belangrijk dat updates tijdig worden doorgevoerd om de functionaliteit van je website te behouden en veiligheidissues te voorkomen. Daarnaast verandert je bedrijf en dient de website geactualiseerd te worden. Met onze handige tools kan je deze aanpassingen zelf doen. Het is ook mogelijk bij een een onderhoudsabonnement af te sluiten. Openheid over de kosten is belangrijk: je ontvangt een prijsopgave voordat we beginnen.

Support

Onze help en supportmedewerkers zijn dagelijks bereikbaar voor advies en hulp. Lukt het niet om een aanpassing te doen of loop je vast binnen het CMS? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij helpen je verder.

Graag de aanpassingen van je website door ons laten doen? Met onze onderhoudsabonnementen hoef je nergens meer na om te kijken.

Onze klanten

Enkele van de honderden klanten waarmee we mee hebben mogen samenwerken. We hebben het voorrecht om ambitieuze organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en online doelen.

Wil je ook een website laten bouwen door ons professionele team? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Mogelijkheden bespreken?

Vraag een gratis offerte aan of laat je contactgegevens achter en Anton neemt contact met je op om kennis te maken!

anton wessels
Anton Wessels

Commercieel Directeur