Wat kost een website laten maken?

Wij ontwikkelen websites die opvallen: stijlvol design ontmoet krachtige technologie.

De kosten van een website overzichtelijk op een rij

De ervaring leert dat het ontwikkelen van een website maatwerk is. Je hebt waarschijnlijk je eigen ideeën over de inhoud, het design en de extra mogelijkheden die je nodig hebt. Omdat we je graag willen laten zien dat we kwaliteit kunnen leveren voor een scherpe prijs kun je hieronder een indicatie van de kosten voor het maken van een website bekijken. Elke site die we maken past in een van deze categorieën.

Budget

€399

/ of vanaf € 39 per maand

Perfect voor: starters of zzp-ers die op 1 overzichtelijke pagina zich online willen presenteren. Later uit te breiden met meer pagina’s of modules.

Medium

€799

/ of vanaf € 59 per maand

Perfect voor: bedrijven en organisaties die relatief snel een krachtige en supersnelle website (op maat) willen laten ontwikkelen voor een professionele online presentatie.

Large

vanaf €1159

/ of vanaf €69 per maand

Perfect voor: bedrijven die zich professioneel willen presenteren met snel een uitgebreid portfolio en supersnelle website (op maat) met meerdere online functies.

Webshop pakket

Vanaf €1299

/ of vanaf €99 per maand

Perfect voor: Commerciële bedrijven die graag online willen gaan verkopen en gebruik gaan maken van complexe functionaliteiten. 

Website laten maken

Bij ons kun je een moderne en professionele webshops en website laten maken. Elk project is op maat gebouwd en wordt begeleid door onze experts.

E-commerce

Wij bouwen esthetische en winstgevende webshops met alle benodigde functionaliteiten, aangedreven voor de software van WooCommetce.

SEO-optimalisatie

Onze SEO-specialisten helpen jou bij het optimaal vindbaar maken van je website in Google, Daarnaast kunnen we je helpen met Google ads campagnes.

Een professionele website of webshop voor jouw bedrijf met webdesign van Webdevelop

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je professionele website rekenen we een maandelijks tarief voor het webhosting abonnement. In het abonnement zit inbegrepen: de technische updates, de beveiligingsupdates, de functionele updates, de dagelijkse website-backups, onbeperkte service per telefoon, de domeinnaam en e-mail. Hiervan ontvang je een keer per jaar een factuur.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Mogelijkheden bespreken?

Vraag een gratis offerte aan of laat je contactgegevens achter en Anton neemt contact met je op om kennis te maken!

anton wessels
Anton Wessels

Commercieel Directeur