Website lease - een professionele website voor een vaste prijs!

Een professionele & winstgevende website voor jouw bedrijf met website lease

Een professionele website voor een vast bedrag per maand zonder verassingen? Dat kan, kies voor website lease van Webdevelop! Wij bouwen jouw website volledig en je kan direct starten! Toevoeging van extra modules, zoals een flitsend logo, professionele websteksten of zoekmachine optimalisatie behoort tot de mogelijkheden. Naast de bouw van de website zit in het maandelijkse leasetarief inbegrepen:  de technische updates, de beveiligingsupdates, de functionele updates, de dagelijkse website-backups, service per telefoon en e-mail, de domeinnaam en hosting en e-mail. Het leasetarief wordt per maand afgeschreven.

Website lease pakket

Vanaf €39 p.m.

/ of eenmalig €699

Perfect voor: Organisaties die relatief snel een krachtige en supersnelle website (op maat) willen laten ontwikkelen.

Webshop lease pakket

Vanaf €69 p.m.

/ of eenmalig €899

Perfect voor: Commerciële bedrijven die graag online willen gaan verkopen en gebruik gaan maken van complexe functionaliteiten. 

Neem een kijkje in ons portfolio

Wij hebben een uitgebreid portfolio met daarin kleine en grote bedrijven, met verschillende stijlen en functionaliteiten. Naast de standaard functionaliteiten en koppelingen bieden wij maatwerk functionaliteiten aan die voor iedere uitdaging een oplossing bieden.

Je krijgt het beste CMS en tools die beschikbaar zijn!

Wij bouwen al onze website op het CMS WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd, heeft een levendige community en voor iedere uitdaging een oplossing. Daarbij maken wij gebruik van de beste tools om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze tools pas je zelf gemakkelijk teksten en foto’s aan. De licenties voor deze tools zijn volledig inbegrepen in onze hostingabonnementen.

Offerte aanvragen bij Webdevelop

Wilt u een offerte aanvragen voor onze dienstverlening of producten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.